Virunga Kešu oříšky natural - zdroj antioxidantů, vitamínů a minerálů
Detailní popis produktu
Kešu ořechy mají nezaměnitelnou chuť a obsahují pro naše tělo hodně prospěšných látek.
Jelikož se naše kešu oříšky přírodně pěstují a následně i sklízí, zůstává tak výborná chuť a vysoký podíl látek, které jsou pro naše tělo prospěšné. Jsou vhodné jak pro přímou spotřebu, tak i na vaření nebo pečení.
Kešu obsahují esenciální mastné kyseliny, které si tělo nedokáže vyrobit samo. Dále obsahují látky, které bojují proti škodlivým bakteriím ničící zubní sklovinu.
Jsou také přírodním afrodiziakem ( vitamin E ), prospěšný mužům i ženám. Konzumace působí jako prevence proti kožním nemocem jako jsou ekzémy a lupénka, posilují imunitu organismu.
Kešu jsou vhodný doplněk při redukčních dietách ( mají méně kalorií než jiné ořechy cca 600 kcal na 100g ) - snižují spotřebu vysokokalorické stravy
Kešu jsou velmi bohaté na minerály
- mangan: je důležitý pro ochranu buněk, napomáhá budovat a udržovat kosti, dodává tělu energii, váže volné radikály
- železo: účinně podporuje krvetvorbu
- zinek: je velmi důležitý pro správnou funkci imunitního systému, napomáhá při hojení ran, vstřebává volné radikály
- měď: důležitá na tavbě kostí, je součástí kolagenu
- hořčík: nezbytný pro činnost svalů a funkci nervového systému, pomáhá při únavě a při ukládání vápníku
- fosfor: velice důležitý pro strukturu zubů, kostí a buněčných membrán
Kešu jsou bohaté na vitamíny
- spektrum vitamínu B: napomáhají ke správné činnosti nervové soustavy, důležité pro metabolické procesy v těle
- vitamín K: je nutný ke krevní srážlivosti a zástavě krvácení, je důležitý pro budování a udržování zdravých kostí, přispívá ke snížení úbytku kostní hmoty
Kešu jako zdroj antioxidantů.
Složení: 100 % kešu ořechy loupané
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suché plody |
---|---|
Plodina: | Ořechy a semínka |
Země původu: | Uganda |
Zpracování: | Sušené |
Trvanlivost: | 6 měsíců |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.